Produktkatalog

Brödernas Food AB

Brödernas Food AB är en privatägd livsmedelsgrossist som grundades 2014 med affärsidéen att leverera orientaliska livsmedel till återförsäljare i hela Skandinavien.

Vi väljer våra leverantörer med stor omsorg med tanke på att kunna ge den bästa servicen till både våra grossister och kunder i Skandinavien. Våra leverantörer är bland de största och ledande märken i Turkiet och Tyskland som har distributioner i hela världen. Dessa märken är MEYSU, BIZBIZE, PIRLANTA, GÜLSAN, SELAM, TATLICILAR, NEMA, PAKBRAND, KÖY SEFASI, OBA, ŞORAY, PINAR, TADAN, SEVILLA, MINOS Och KYROS.

Vi jobbar ständigt med att utöka våra märken så håll alltid ett öga på vår hemsida eller så kan ni kontakta oss via telefon eller mail så vi kan ge er mer information. Vi levererar idag till ca 150 butiker runt om i hela landet.

Brödernas Food AB är ett mångkulturellt företag som kan 3 språk, Svenska, Engelska, Turkiska, Tvivla inte på att kontakta oss, vi har all kunskap och erfarenhet inom livsmedel och kommer hjälpa er med allt som krävs för att göra er nöjda. Vi har även svensk märkning på alla våra produkter.

Brödernas Food AB står för kvalité, ärlighet, trygghet och bra service.